Wednesday, July 27, 2011

Melkein / Almost

Taas olisi leiska esiteltäväksi :) tietysti vähän kipristynyt sellainen :) Nämäkin kuvat on olleet mulla odottelemassa inspistä pari-kolme vuotta. huh. Mutta kun muistot ko. paikasta ei olleet niin ihanat, niin ei ole tehnyt mieli näihin koskea. Yhden terapia(?) sivun olen näistä kuvista jo tehtynyt aiemmin.
Yet another layout to show you :) a bit curly one again :) I have had these pictures for a while in the should be scrapbooked pile. I didn't want to do anything with them because the memories from that place weren't that great... I have already made a therapy-ish layout of these earlier.


No mutta, sainpas tehtyä tämän! Ja käytettyä taas juttuja, jotka on olleet siellä hillopurkissa jo jonkin tovin. Ja uusi ihana jättiboordileikkurikin pääsi heti käyttöön. Huolestuttavaa on, kuinka huomaan sinisen värin (siis muunkin kun turkoosin sinisen) hiipivät mun askarteluihin... hui. tuleekohan se kohta meille kotiinkin? Oon aina luullut, ettei se olisi mun väri.
But anyways, I got this done! And also used some oooooold stuff I have been saving for ages. I used my new and gorgeous huge egde punch in this, love it! A bit worrying is that I have noticed I use a lot of blue in my crafts nowadays... hmm. I hope it still keeps out from my house.  :) I always thought that blue wasn't my thing. 

4 comments:

Jeppula said...

Sinisen sävyt ja ruskea toimii hyvin yhteen:) Toi jättiboordileikkurin jälki näyttää kivalle. Tykkään kovasti myös tekstistä - tunnelmallinen.

Pammu said...

No nyt kun aattelee, niin sä et kyllä oo yhtään sininen ihminen... ;) Tässä toimii kyllä hyvin ;) Mahtis tuo jättiboordileikkuri... ;)

Laura said...

Jos sulle on tulossa vaan sellainen sininen kausi! :) Niitäkin pitää olla välillä. hih! Ja onhan sulla kyllä se ihana sininen mekkokin! :) Leiskasta tuli kyllä kaunis! mutta voi ei.. tuota kukonaskelta. +hihittelee+

SannaS said...

tässä on jotain tosi kaunista ja herkkää...TODELLA ihana sivu....tätä vaan jää tuijottamaan ja haaveilemaan... =)