Wednesday, July 20, 2011

P*skis #100!!!!!

Ohhoh, voikohan sitä uskoa silmiään, että todella jo sadas P*skis haaste menossa! Huh huh! Tällä viikolla juhlitaan suht helpolla haasteella, eli pitäisi tehdä kortti joka on itsesi näköinen. Hmm. tämän piti siis olla helppo.... no, miksi mulla sitten oli niin kovin vaikeaa? hö.
Oh my, can you believe it, it's already challenge #100 in P*skarteluhaaste! This week celebration challenge is to do a card that looks like you. So this should be an easy one .... but why was it soooo hard for me?


Jonkin aikaa pähkäiltyäni päätin sitten vaan laittaa korttiin kaikkea mistä tykkään; pilviä, tähtiä, iloisia värejä, Kittyn ja ihania papereita. Vähän joukkoon eksyi valkoiseksi maalattua punchinellaakin, niittiä ja blingiä yhtään väheksymättä. Kitty ja toinen pilvi on kohotettu, ja kaikkien paperien reunat on käyty musteella läpi, jotta paperit sopisivat toisiinsa vielä paremmin. Lopputuloksen kruunaa Kittyn kantaman sydämen keskellä oleva leimausvirhe, joka on kyllä kanssa aikas mua, onnistun useammin leimaamaan huonosti kuin hyvin ;) Notta sellasta, nyt jään vaan odottelemaan millaisia teidännäköisiä kortteja linkkilistaan ilmestyykään!
After few hours of pondering I just decided to use all those things that I liked; clouds, stars, happy colours, Kitty and gorgeous papers. There is also some painted punchinella and bling as well as staples in there. That darling Kitty and the small cloud is attached with foam dots and I have inked all the edges of papers to go better with each other. Much like me is also the mistake in the stamping in the heart that Kitty is carrying.. that's normal to me :) Alright already, now I just have to wait for your cards to appear to Mister Linky!

14 comments:

Santtu said...

Huippukiva kortti! :)

Ansku said...

Ihan huikeen hieno kortti!Upeet värit ja taidolla kasattu.TYKKÄÄN:)

Anonymous said...

Nimim. "aivan alussa näissä hommissa" haluaisi kysyä, että millä te töpöttelette tuota mustetta paperien reunaan? Onko se siis ihan normaali leimailumustetta? Kiitos jo etukäteen!

ninarsku said...

^ mustetta voi levittää siihen tarkoitetulla työkalulla (esim. http://www.skrapteekki.fi/blending-foam-p-988.html Tämä vaatii lisäksi työkalun mihin nämä kiinnitetään tai http://www.skrapteekki.fi/sormenpaatuputin-2kpl-p-1430.html). Mustetta voi levittää myös vaikkapa meikkisienen avulla :) Ja juu, ihan samoja musteita millä leimataan voi käyttää, tässä olen käyttänyt Distress Ink mustetta. (http://www.skrapteekki.fi/leimasinmusteet-distress-c-38_56_107.html)

SusuK said...

Tästä kortista tuli ihanan positiiviselle tuulelle. Ja mä luulin, että tuo piste kuului sydämeen..tekee sellaisen 3d-vaikutelman :0)

Pammu said...

Oi, tää on MAHTAVA! Ja niiiin sua ;) Herkkuvärinen ja iiihanaa paperisälää ;D Tykkään, tykkään, tykkään!!

Eldanka said...

Herkullisen värinen kortti! Tuhat ja sata kivaa asiaa tässä :)

Jeppula said...

Tää on vaan niiiiin ihana! Täyden kympin kortti!

Riikka said...

Mainio ja iiiihanan värinen!

SannaS said...

oijoi....wwwwaaauuu!!!! UPEA kortti!! kahdehtii tuota paperien paljoutta... =)

maikko said...

ninarskunnäköinen tarkoittaa kyllä ihan selvästi kivannäköistä :)
ihanaa kerroksellisuutta ja huiput värit!

Laura said...

Tosi kauniinvärinen tuli ja ihan selvästi sinunnäköinen!!! :) On suikaleita ja tähtiä ja pilviä ja noita aakkostarroja.. ja kuten minä sanoinkin.. hyväntuulinen!!! :)

Marsku said...

Ihanan värikäs kortti! Ilon ja hyvän mielen kortti!

ike said...

Rakastan hyvin paljon Kitty - Voisitteko kertoa minulle, missä se sait?
Ike xx