Friday, July 29, 2011

Aina valmis / Always ready for

Tuntuu, että varsinkin skräppäysblogimaailmassa elellään nyt hiljaista kautta, vaan toisin näyttää olevan täällä blogissa :) No pitää takoa kun rauta on kuumaa, eikö? Ehkä mä askartelen jo vähän alkusyksyn varalle, kun ollaan jossakin evakossa kun vanhakoti on myyty ja uusi ei vielä valmis. Taas olisi siis aika uuden leiskan pölähtää blogiin. 
It feels like some sort of dry season in (finnish) scrapbooking blogs, but not in mine :) You have to strike while the iron is hot, right? Maybe I'm crafting now because I know that there will be a brake in my crafts this fall when we move to our new house. Anyway, it's time for another layout.


Tämän sivun takana oli ajatus, että laitanpa pussiin kaikkea sellaista mikä sopisi edes jotenkin yhteen sen enempää miettimättä. Ja että sivussa pitäisi käyttää ihan kaikkea mitä pussista löytyy. hui. Melkein pääsin tavoitteeseen. Toisia minitarra-aakkosia en vaan saanut tähän millään laitettua. Aika paljon kuitenkin on ja kaikkea :) PageMaps tämänkin luonnoksen pohjana. Maanantain huippuseurassa opin tekemään suorasta boordista kaarevaa, kiitos neuvoista ja vehkeiden lainasta :)
This page was build with everything in one bag. I just tossed stuff in with out thinking too much and decided to use all of it in one page. eeek. Almost made it, just one other mini alphabets got left. Huge amount of stuff :) Sketch is again a PageMap. On monday I learned how to do a curve edge with normal edge punch, thanks again girls!
10 comments:

Sini said...

Aika hiljaista tosiaan on scräppiblogeissa ollut ja itsestä taas tuntuu, että on saanut tehtyä monta sivua verrattuna koko kevääseen. Mutta silloin on tehtävä tosiaan kun juttu inspiroi. Hauska sivu ja tosiaan paljon olet saanut sinne kaikenlaista laitettua.

Katjuska said...

tosi ihana sivu, kivasti olet yhdistellyt eri muotoja.
Ja kuvakin on erittäin onnistunut :D

Veeruliiru said...

Anti tulla vaan!!! =) Ihanaa, että toisilla on vitoisvaihde päällä! =)
Hauskan haasteen oot itsellesi kehitellyt ja lopputulos, yllätys yllätys aivan erinpmainen!
Määki tahdon oppia tekemään suorasta kaarevaa...!

Merja said...

Tää on ihana!! Siis tämäkin! Ja voin lainata useamminkin, jos vain tuut käymään :)

Anski said...

Ihana ihana iloinen sivu! Just huippua kun on skräppivaihde päällä! :)

xing said...

Tämä sopisi melkein Inspiksen pitsihaasteeseen, ainakin minulle tulee sivun elementeistä pitsi mieleen :)

Laura said...

Loistava aihe!!! Jee! Ja sinä kun oot vielä niin valokuvauksellinenkin! :) Huippuleiska taas. Voi että kun minäkin saisin käytettyä värillisiä kartonkeja pois. huokaus.

maikko said...

ei tosiaankaan haittaa tiivis tahti, sillä kyllähän meidän kelpaa näitä ihastella! hienoja juttuja tässäkin ja oma haasteesi kuulostaa hauskalta :)

Pammu said...

Tää on iiihana! Ja mä en käsitä tuota, että heität kaikenlaista sälää pussiin ja niitä on pakko käyttää... Ja sit se jälki on näin upeeta...!

Marika said...

Ihan mahtava, taas!

Ihanaa, että sulla on isoo vaihre silimäs! Kyllä meirän kelepaa!!