Thursday, July 28, 2011

Mihin se aika juoksee? Where does the time go?

Ajan juoksemisen näkee parhaiten lapsista sanotaan. No kun ei ole omia lapsia, kellona voi toimia myös muiden lapset :) Olin onnekas päästessäni kummitädiksi heti riparikesän jälkeen kun Veera-nuppunen syntyi. Muistan vielä elävästi ne ristiäisetkin, sylikummina pääsin olemaan. Ja hujauksessa on menty 15 vuotta tuosta hetkestä, kun tämä kaunokainen pääsi ripille. Ihanaa oli kyllä olla siunaamassa alttarilla, jopa vähän liikuttavaa. No minähän olen sellainen että itken pienemmästäkin ilosta :)
You can see how time flies from the children, they say. When you don't have your own, you can just look at others kids :) I was lucky enough to become a godmother right after my own  confirmation when this darling girl Veera was born. I can still remember how exciting it was, I even got to be the one who was holding the child during the ceremony. 15 years has gone in a flash, as this beauty had her confirmation couple of weeks ago. 


Bambinenkin pääsi taas sivuun, peittelemään valokuvassa olevia häiriötekijöitä. Tätin turkoosi mekko ei vaan olisi oikein sopinut tähän :) Luonnos on alunperin jokin PageMaps. Pääsin taas askartelemaan maanantaina aivan mahtavassa seurassa, kiitos kaikille ja varsinkin emännälle. 
As the picture of me and her was a bit too busy, I pulled that bambi to cover some other family from the picture. That woman's turquoise dress just didn't fit to this page :) Sketch is originally some PageMap. I got to craft in a brilliant company on Monday, thank you ladies and specially the hostess!

Niin! hauska yksityiskohta joka ei sivussa näy on se, että askartelin tätä sivua tuorein kummilapseni Sofia sylissä! Oli tosi kiinnostunut musteenlevittimestä, bambista, GlimmerMisteistä, perhosleikkurista ja ihan kaikesta. Ja kun sai musteenlevittimen käsiinsä, jopa osasi sitä vähän käyttää. Ja jos oikein tarkkaan katsotaan, niin bambin koipien alapuolella saattaa olla vähän Sofian kädenjälkeä ;) Ihanaa!
Oh yes! One funny detail is that I made this page with other goddaughter on my lap! Sofia was so interested in ink blending tool, bambi, GlimmerMist, butterfly punch and everything. When it was her turn to use ink blender, she even know how to use it! If you look really, really close, you can actually see some of her handprint in this page too, under bambi's legs ;) Love it!

6 comments:

Marika said...

Kaunis sivu! Ihana tuo kertomus sivun tekemisestä :)

elinarsku. said...

Tästä tuli niin ihana. Ja kyllä se on sitten hyvä että kummitäti jaksaa näyttää ja opettaa kummityttöä askartelemaan, kun äitin tavaroihin ei saa koskaan koskea. ;)

Merja said...

Mahtis leiska :) Laitoin kuvat susta ja Sofiasta Ellulle, joten saat sitä kautta!

KIITOS kun kävitte, oli ihanaa!!

Pammu said...

Tää on upee! Hyvä Ninni, hyvä Sofia! ;) Mäkin askartelin tässä taannoin kummityttö sylissä, mutta siinä ei ihan oo samanlaista hohtoo kun kummityttö on 11vee... ;D
Kiitooos huipusta seurasta! ;)

Laura said...

Ei ole kyllä ihmekään että tuli niin hieno sivu, kun sinulla oli superhyvä apuri! :) Ihanaa! Huippukivat värit tässä leiskassa ja pampi se on kyllä aina suloinen. HIh!

pikkuhelistin said...

Nättiä! Ja tuo kertomus leiskan valmistumisesta sai hymyn huulille :)