Friday, July 8, 2011

Kesäpopot

Olin viimekuun alussa kuvaamassa Hämeen Linnan maisemissa ja löytyipä sieltä kameran syövereistä myös tällainen kenkäotos. Toukokuun Pagemaps luonnos letteristä oli niin houkuteleva, että sitähän piti sitten kuvan kanssa käyttää.
In the beginning of June I went to shoot some photos to Häme Castle scenery and after taking those pics out from my camera I found this frame of my shoes. I just had to made a layout of it, and used one of the letter sketch from May PageMaps.


Sain taas käytettyä yhtä ScrapRoomin pakkia, jota olen hillonnut sen ihanuuden vuoksi. No, eipä noita kuviopapereita ihan hirmuisen paljon tullut tuhlattua, mutta on arkit sentään "avattu" ja siten helpompi käyttää tulevaisuudessa. Olen jotenkin niin kovin ihastunut nyt näihin suikaleisiin(kin). Ja jaksoin jopa kaivaa oikeaa lankaa ja neulaa esiin ja ommella sivuun käsin. Harvinaista herkkua!
Again I got to use one of ScrapRooms kits, what I have been saving for something special for ages! Oh well, I didn't actually used those papers that much but at least it's a start :) I'm currently in love with these stripe-things (among other stuff... LOL). I amazed myself by really sewing by hand to this layout. That's a too rare!


Marthan perhoslävistimellä tehty ylä- ja alakulmaan tuplaperhoset ja niiden kaveriksi vähän blingiä. Paljon yksiväristä, mutta silti sivusta tuli mielestäni ihanan värikäs. 
I punched double butterflies with Martha's punch to the upper and lower corners and added some bling to go with them. Althought there is lots of one-colored areas, I think the page turned out to be quite colorful.

Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti sunnuntaina paistaisi aurinko, niin pääsisin Linnan maisemaan kuuntelemaan jazzia!
Have a fun weekend! I hope it would be sunny on Sunday, so that I could go to Häme Castle again to listen to some jazz!

7 comments:

Laura said...

Sinun hillopurkki on kyllä ihan liian täynnä papereita. Hihii! :)
Mutta leiskasta tuli kyllä kiva! Nuo sinun suikaleet on niin kivanvärisiä ja miten sinä oot saanut ne niin samankokoisiksi?

Marika said...

Wau mitkä ompeleet, kannatti!

Tykkään myös noista suikaleista :)

Pammu said...

Iiiihana! Tykkään kans suikaleista kauhiasti! ;)
Ja upeet kesäpopot! ;)

Veeruliiru said...

Ihanan ihana kokonaisuus! Värit, suikaleet, ompelukset, perhoset... Mä ihastuin kanssa tähän luonnokseen ja nyt vielä vähän enemmän!

Anski said...

Ihana sivu, ja mitkä ihanat kengät!!

Jeppula said...

Oih, ihanat kengät! Musta on hauska kuvailla kenkiä, vaikka leiskaksi asti kuvat eivät ole päätyneet. Ompeleet ovat ihanat ja suikaleet kans:)

tutteli said...

Suikaleet iskevät myös minuun, Ihana idea! Ja ompeleet toimivat! Itse en ole vielä koskaan ommellut omiin leiskoihin, olen ihan liian laiska siihen hommaan ;)